10 cele mai comune sfaturi de a cuceri o fata

Daca ai crezut ca sti totul despre intalnire este gresit, asa ca ne-am gandit ca data viitoare cand ai sa intalnesti o fata draguta sa sti ce sa-i spui si sa faci.

Daca ai crezut ca sti totul despre intalnire este gresit, asa ca ne-am gandit ca data viitoare cand ai sa intalnesti o fata draguta sa sti ce sa-i spui si sa faci.

Uite 10 sfaturi utile pentru a vraji orice fata.

1. Ridica-te si dute de-o saluta
Dute si faceti cunostinta. Femeilor le place sa fie abordate, iar sa stai deoparte si s-o privesti intensa te face sa pari nesigur. Si nu uita sa zambesti.
2. Sun-o a doua zi
Multi foloseau regula ” de doua zile” , regula ce acuma nu se mai aplica. Majoritatea isi cara telefonul mobil dupa ele, iar asteptarea de doua zile te face sa pari ca nu esti interesat.
3. Lasa fata sa-si cumpere si sa plateasca bauturile.
O multime de barbati folosesc replica ” Pot sa-ti iau ceva de baut?” ar putea avea acelasi inteles cu intrebarea ” Pot sa-ti ating sanul drept?” Asa ca renunta la ea (la a mai plati tu).
4. Discutiile sunt dragute
Daca spui ceva original, pe neasteptate si dragut, cu siguranta ii vei atrage atentia.
5. In totdeauna actioneaza fin
Evita epresiile verbale de a o dori, fa-o cu actiune, in timp ce vorbiti priveste-o intens mai mult ca de obicei, priveste-o ca si cum ai observat cat de sexy este, apoi priveste in alata parte.
6. A sti sa dansezi e dureros
Iesi la dans cu ele chiar daca nu sti, miscate in felul tau, dar nu prea expresiv, toata lumea iubeste un joker.
7. Prima intalnire trebuie sa fie surprinzatoare
Fetele iubesc sa barfeasca cu prieteni cum au intalnit ele pe cineva, deci daca prima intalnire este generica si plictisitoare, va spune foarte multe despre tine. Intalnirea este competitiva, iar tu trbuie sa varsta.
8. Fi un tip de treaba
Fetele nu trebuiesc deranajate de niste ” baieti rai” spune Abbie Cambrige.
9. Nu incarca sa fi chiar funny mereu
Femeilor le plac glumele, dar doar atunci cand sunt la locul lor si intamplator sa incepi sa faci glume despte orice
10. Niciodata nu-i scrie scrisori, mesaje de dragoste
Un email sau mesaj scrise cu mare atentie pot fi totusi romantice. Fetelor le place sa fie intrerupte de un moment digital in mijlocul zilei, in care sa le spui ca iti este dor de ele.

Written By
More from Sebastian.G Read More