10 greseli ce te pot ruina de la prima întâlnire

Prima întâlnire cu ea în oraş tinde să-i facă pe majoritatea stresaţi, dar poţi elimina o parte din acest stres prin aţi planifica dinainte ce vrei să faci şi ce este cel mai important ce nu vrei să faci. Aşa că am întocmit o listă pentru tine, mai exact un top 10 al celor mai comune greşeli că tu să înveţi din greşelile altora şi să o impresionezi pe aleasa ta încă de la prima întâlnire.

1. Întârziatul: dacă întârzii mai mul de 5- 1o minute dă-i un mesaj şi anunţ-o. Dacă vei întârzia mai mult de 15 minute chiar dacă ai anunţat-o să şti că eşti nepoliticos şi vei rata cu siguranţă această întâlnire. Aşa că fă un efort şi arătai ca timpul ei este important pentru tine.
2. Aparente ieftine: nimănui nu-i place să se întâlnească cu o persoană care este foarte strânsă cu banii asigurate că dispui de bani şi relaxează-te pentru că au dispărut acele zile în care se presupunea că bărbatul trebuie să plătească întreaga nota de plată, dacă ea acceptă să plătească decât jumate este în ordine să o faci.
3. Dominatul conversaţiei: încerca să fi inventiv, politicos la prima conversaţie dar şi în celelalte circumstanţe. Nu încerca să vorbeşti încontinuu, numai despre tine sau să o întrerupi de fiecare dată când încearcă să vorbească.
4. Program încărcat: nu este o idee bună ca la prima întâlnire să ieşiţi la un film, de ce? Pentru că nu veţi avea şansa să vorbiţi unul cu celălalt sau de a vă cunoaşte. Este ok să vedeţi un film înainte sau după o cină, dar nu o fă ca şi cum ar fi singurul lucru pe care l-ai face, cel puţin nu până la a 3 sau a 4 a întâlnire.
5. Abordarea puternică: mereu vei spera să obţii ceva acţiune de la prima întâlnire, dar s-ar putea să nu reuşeşti dacă vi cu o abordare puternică şi vei încerca să o vrăjeşti înainte de a veni totul de la sine. Dacă te vei găsi în situaţia de a pleda sau de a cerşii să intri în apartamentul ei sau ea de a veni la tine acasă, să şti că ai ajuns prea departe şi eşti pe drumul disperării din păcate. Dacă îi place de tine vei avea şansa la următoarea întâlnire.
6. Să vorbeşti de fosta: să vorbeşti de fosta fie cât de ” nebună ” este, sau să punctezi cât de perfectă era, nu dă bine, de ce? Pentru că indiferent că o vorbeşti de bine sau de rău îi vei crea impresia că nu ai trecut peste despărţire. Îi poţi spune că de lungă a fost vechea relaţie, dar nu o lua ca pe o scuză pentru ai spune ce era greşit la fosta sau ce-ţi lipseşte de la ea. Vei avea o întâlnire plictisitoare şi că încă nu eşti pregătit pentru o nouă iubită.
7. Nu îi trata pe cei care vă servesc urat: majoritatea femeilor percep tratamentul urât aplicat celor care vă servesc ca o cale de întoarcere. Pentru ele este o idee la modul în care te-ai purta şi cu ele astfel dezvăluind şi aspecte negative asupra temperamentului tău. Asigurate că le vorbeşti şi le laşi un bacşiş generos.
8. Răspunsul la telefon: este în ordine să răspunzi la un telefon important în timpul întâlnirii dacă este ceva ce nu poţi amâna, dar asta nu însemnă să rămâi lipit de el pe toată durata întâlnirii şi ar mai trebui să-ţi ceri scuze că a trebuit să răspunzi..
9. Respiraţia urâtă şi igiena corporală: Curăţenia de bază şi igiena sunt importante şi sunt calea cea mai rapidă către patul ei. Asigurate că ai unghi scurte şi curate, că te-ai dat cu deodorant şi că te-ai spălat pe dinţi. Ştiu că pare ceva normal, dar chiar este nevoie!
10. A nu o conduce până acasă: indiferent de cum decurge prima întâlnire este decent să te asiguri că ajunge în siguranţă acasă. Să o însoţeşti până la maşină sau până la uşă (fără a o presa să intri) este un gest frumos precum şi să-ţi confirma că a ajuns în siguranţă acasă. Chiar dacă nu o vei mai vedea vreodată sau vei fi refuzat, acesta nu este un motiv să te comporţi ca şi cum ar fi moartă pentru tine. Fă un lucru bun şi asigurate că ajunge acasă întreagă.

Şi acum la final o întâlnire de succes se reduce la câteva lucruri: conversaţie, respect şi câteva reguli ale atracţiei. Dacă te concentrezi la REGULILE DE AUR în a trata pe alţi la fel cum ai vrea să fi tu tratat, îţi vei garanta pentru întâlniri de succes pentru toţi ani ce vor urma.

Tags from the story
,
Written By
More from Sebastian.G

Audi R8 LMS inscriptionat cu insemnele Real Madrid

Producatorul german Audi este in relatii foarte bune cu, Clubul de fotbal...
Read More