10 sfaturii despre orgasmul femeii

poza de pe internet

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm 10 lecţii scrise în “The Big Book of Sex” şi să vi le explicam pas cu pas.

[highlight]Scoate-o din tipar.[/highlight]

Noi bărbaţi vrem să rezistăm mai mult în pat, dar majoritatea femeilor sunt prea timide şi ajung să mimeze orgasmul sau se decid să treacă peste el.
Atunci care ar putea fi soluţia? Sfatul nostru este să nu mai fi atât de obsesiv în a produce ei sau ţie orgasmul.
Recent cercetătorii din Suedia au arătat într-un studiu de-al lor ca relaxarea este cel mai important factor în a aduce o femeie mai aproape de orgasm.
Alte studii mai arata ca unei femei îi ia între 15 până la 40 de minute pentru a ajunge la orgasm. Aşa că de ce să te grăbeşti când ai toată noaptea la dispoziţie?!

[highlight]Întărât-o cu talentul tău.[/highlight]

Dacă ne gândim mai bine partidă de sex începe chiar dinainte să ne dăm hainele jos. Talentul, ori că este pur şi simplu noroc sau o cizelată secţiunea de-a ta, este şi va fi un puternic afrodiziac conform cercetărilor celor de la ” Kidsey Institute “.
Mai puţin surprinzător, igiena săracă şi o casă dezordonată este ca şi cum ai apăsa pe un buton ” OFF ” pentru o femeie.
Aşa că vocea ta dezamăgitoare din timpul unui karaoke sau deprecierea ta în timpul unui joc de darts o pot face să moară de râs. Şi da zâmbetul este un talent desigur.

[highlight]Când o femeie este dezbrăcată, vorbeşte-i.[/highlight]

Când o femeie este îngrijorată de modul cum arată este mai puţin probabil să atingă un orgasm în timpul unui sex oral.
Un studiu publicat în Journal of Sex Research sugerează că femeile care se simt jenate sau ruşinate de corpul lor au mai puţină experienţă sexuală şi mai puțin sexual asertivă.

Deci clar avem tot ce ne trebuie pentru a câştiga cu mici flatări. Dacă o iubeşti pentru modul în care arata dezbrăcată şi o iubeşti nu?! Spune-le şi altora printr-un share.

[highlight]Întotdeauna fi tandru.[/highlight]

În timpul fairplay-ului gentil masaţi partea de sus, partea de jos şi lateralele sânilor ei. Aceste zone sunt cele mai sensibile decât areola mamară şi sfârcurile.
Mutate treptat spre sfârcurile ei în timp ce eşti atent la modul în care ea răspunde.
Când lucrurile încep să se încălzească, sfârcurile vor fi pline cu sânge, iar receptorii senzoriali vor deveni pregătiţi pentru stimularea directă.
Dacă tu faci ce noi ţi-am explicat mai sus vei da un start la circulaţia sanguină îs la lubrifiere acolo jos, începându-i încălzirea lent.

[highlight]Învaţă-i reacţiile.[/highlight]

Femeile iubesc în timpul stimulării manuale încălzirea lentă.
Uite cum o poţi face:
Întinde-te lângă ea şi întindeţi mâna spre clitorisul ei. Acum mişcaţi inelarul şi degetul din mijloc dea lungul buzelor ei exterioare. Masează-i pielea, adăugând presiunea în timp ce tensiunea creşte. Cuprinde-i zona cu clitorisul cu ajutorul palmei pentru a adăuga stimulare indirectă, deoarece femeile sunt prea sensibile să primească contact direct din prima.
În timp ce ea devine excitată, puneţi mâna pe zona cu părul ei pubian şi tachinează-i clitorisul cu ajutorul vârfului degetului mijlociu în timp ce-ţi mişti întreaga mâna.

[highlight]Schimbaţi unghiul.[/highlight]

Explorează mai multe moduri de a penetra pentru aţi da seama ce o excită cel mai mult. Începe cu punctul G pe care îl localizat pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian. Această zonă spongioasă se umfla în timpul excitării. Încearcă să masezi zona încet cu ajutorul degetelor.

[highlight]Foloseşte mişcări care se combină.[/highlight]

Pentru o plăcere maximă, creşte contactul cu cele mai sensibile zone ale ei.
Uite o mişcare care o va excita la maxim:
Cere-i să se întindă pe spate cu picioarele întinse, urcate peste ea, braţele tale vor fi în jurul umerilor ei sprijinindu-te pe coate, mişcându-ţi pieptul până la bărbia ei.
Scopul acestei mişcări este de a aduce baza penisului tău în contact cu clitorisul ei. Împinge încet, concentrându-te pe mişcarea sus-jos în schimbul înăuntru afară al penetrării.

[highlight]Învaţă să-i simţi orgasmul.[/highlight]

Nu sării la atac când îi faci sex oral. Începe şi tu în felul următor prin ai săruta coapsele interioare şi nu uita de buzele sale externe şi interne, apoi lucrează la modul de a intra în interiorul ei utilizând mişcări ferme şi linii mari cu ajutorul limbii. Urmăreşte-i şoldurile pentru un indiciu la ritmul pe care îl apreciază. Nu uita să fi atent şi nu te lasă cuprins de val ca să strici totul fi atent şi la murmurul şi gemetele în timp ce experimentezi diferite tehnici.
Şi urmăreşte semnele cum că e aproape de a atinge punctul culminant precum ar fi subtil schimbându-se culoarea labiei cauzată de creştere fluxului de sânge.
Sau puneţi o mână pe stomacul ei şi fi atent la contracţiile musculare care imediat te avertizează de orgasmul ei.

[highlight]Urmăreşte-o cu atenţie.[/highlight]

Când atingi punctul în care nu te mai poţi reîntoarce, fata ta poate să apese pe butonul “off” dacă te opreşti sau îţi schimbi mişcările chiar în timpul orgasmului. Ea iubeşte momentul în care încerci noi mişcări şi este important să variezi tehnicile, dar când ai găsit mişcarea ” câştigătoare ” concentrează-te pe ea până când iubita ta trece de linia de finish.

[highlight]Las-o pe ea să termine prima.[/highlight]

Urmărirea evazivă tandem a orgasmului este un lucru admirabil, dar majoritatea femeilor, în special cele cu clitorismul sensibil răspund mai bine la strategia ” femeile primele “. Dacă îi masezi clitorisul o perioadă îndelungată, spre exemplu în timp ce o penetrezi, el poate deveni prea inflamat sau insensibili pentru a răspunde la stimularea manuală sau orală de mai târziu. Aşa că satisface-o înainte de a o penetra. Pragul orgasmului unei femei scade ce o penetrezi, aşa că este mult mai uşor să o exciţi prin penetrare chiar după ce aceasta a avut unu manual/oral.

Written By
More from Sebastian.G

Cele 8 alimete ce-ti vor asigura sanatatea

Stiai ca exita alimente care sunt indicate pentru a-ti intarii organismul si...
Read More