4 aplicatii Android gratuite neutilizabile de catre iPhone

 

Dupa cum stiti se duce o mare batalie intre Android si iPhone pe care utilizatori de telefoane o simt de fiecare data. Asa ca ne-am gandit sa va prezentam o serie de aplicatii Android care ofera o gramada de functii interesante pe care utilizatorii de iPhone nu le pot avea.

Saptamana aceasta am descoperit si testat patru aplicatii Android interesante pe care vrem sa le seruim cu voi. Varietatea acestora in termeni de functionalitate este mare, dar majoritatea au doua lucruri in comun. Primul este acela ca ofera functii ce nu sunt disponibile utilizatorilor de iPhone, iar in al doilea rand sunt gratuite.
Prima aplicatie pe care vreau sa vo prezint este CM Locker, este cea mai votata si downloadata aplicatie de blocare a ecranului de pe Google Play.
Este prima aplicatie care suporta deblocarea prin amprenta pentru Samsung S6 si S6 Edge.
Despre CM Loker:
Dezvolata de catre Clean Master, prin intermediul celor de la Cheetah Mobile, CM Loker iti permite afisarea instantanee a notificarilor, control asupra playeru-lui de muzica si chiar are functia sa faca poze celor ce incearca sa iti acceseze telefonul fara ca tu sa sti folosind o mica parte din memorie.
Functii:
Selfie pentru Intrusi – Daca este introdusa parola gresita acesta foloseste camera frontala pentru ai face un selfie intrusului
Amplifica Telefounul – Opreste aplicatiile din fundal ca sa iti extinda durabilitatea bateriei.
Notificari- Ai acces la mesaje si chiar si la cele IM (WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, etc..)
Controlul Muzicii-Navigheaza cu usurinta prin melodii prin apasarea unui singur buton.
Calitatea Aplicatiei:
Securitate – Este oferita de catre Antivirusul personal CM Security (Fiind pe primul loc de 7 ori in testele celor de la AV-TEST)
Eficienta- Foloseste foarte putin din MEMORIA Telefonului si din BATERIE datorita aplicatiilor personale Phone Booster si Battery Doctor.
Capacitate – aplicatia ocupa foarte putin, aproximativ 4 MB
Utilizare – Este folosita si indragita in peste 230 de tari, avand nota maxima in Goole Play de doar 4,7 si este pe primul loc in aplicatiile de blocare a ecranului.
Ce permisiuni are in telefonul tau?
Aceasta aplicatie are acces la:
Contacte si SMS: le afisaza in interfata sa
Camera: creaza o scurtatura pentru a o acesa mai usor
GPS si Wi-Fi: pentru furnizarea vremii locale
Porneste odata cu telefonul: pentru a til proteja imediat dupa restart.
IRIS (beta)
Este o noa aplicatie lansata pe Google Play ce are ca scop sa te lase sa folosesti orice aplicatie in timp ce mergi folosind o interfata semi-transparenta cu ajutorul camerei. Este o noua abordare fata de celelalte aplicatii precum ” Walk While Texting” existente pana acum in magazinul Google Play. Nu este o tastatura sau o aplicatie de SMS ci doar o noua abordare asupra sistemului de operare a telefonului tau.
LOCKET LOCK SCREEN
A fost desemnata ca una din cele mai bune aplicatii in anul 2014 de catre Google.
Locket este o aplicatie inteligenta de blocare a ecranului ce iti afisaza cele mai noi stiri de fiecare data cand iti aprinzi telefonul din modul standbay. Locket se foloseste de interesele si obiceiurile tale pentru ati aduce continut relevant cautarilor anterioare pe ecran. Cu cat o folosesti mai mult cu atat devine mai inteligenta.
DU BATTERY SAVER
Aplicaţia DU Battery Saver, conduce în topurile aplicaţiilor ce îţi ajută telefonul să consume mai puţină baterie. Este gratuită şi îţi face că bateria telefonului să dureze mai mult, mărindu-i durata de viaţă.
Prezentată de către cei de la DU Apps Studio, DU Battery Saver oferă cea mai simplă şi uşoară modalitate de aţi ţine telefonul Android să funcţioneze corect, oprind aplicaţiile ce rulează în fundal.
Din păcate aceasta aplicaţie vine şi în varianta PRO ce pretinde să ofere cu 70% mai multă viaţă bateriei faţă de varianta normală de 50%.

Altfel fiind spus Android conduce în materie de aplicaţii-utilizator.

 

Written By
More from Sebastian.G

Cei de la Gazoo construiesc in timp real o mini Toyota GT 86

Partenerul celor de la Toyota, Gazoo s-au gandit sa aibe un moment...
Read More