5 hibride pentru anul 2013

Toţi giganţii auto se luptă pentru a crea cea mai bună maşină hibridă, unde acestea sunt considerate o reală opţiune pentru cumpărători de automobile.
Prima maşină hibridă şi-a făcut apariţia acum mai bine de o decadă iar evoluţia acesteia să dezvoltat foarte rapid ajungând să îmbunătăţească economia de combustibil cu 20% până la 25%, reducând astfel deteriorarea mediului, comparativ cu un model non-hibrid. Până şi celebrităţile din afară conduc astfel de maşini.
Iar ca să te convingi îţi voi pune la dispoziţie 5 maşini hibride pe care probabil le vei vedea pe drumurile noastre.

Chevrolet Malibu Eco

[tabs tab1=”Descriere” tab2=”Imagini” tab3=”Video”]

Dacă nu eşti impresionat de ea, totuşi ai putea fi. De ce? Pentru că cei de la Chevrolet au fost deştepţi în privinţa acesteia ştiind că nu va avea acelaşi respect ca o maşină normală, aşa că nu au umplut-o de actipilde şi nici măcar nu au marcat-o ca fiind una hibridă. Maşina este dotată cu sistemul eAssist.

chevrolet-malibu-instilbarbatesc

[/tabs]

Volkswagon Jetta Hybrid

[tabs tab1=”Descriere” tab2=”Imagini” tab3=”Video”]

Când vine vorba de economisirea combustibilului cu toţii ne gândim la asta, iar cei de la Volkswagen vin cu Jetta Hibrid, care stă în topul celor mai bună pe economia combustibilului.

Volkswagen-Jetta-Hybrid-instilbarbatesc

3

[/tabs]

Ford C Max-Hybrid

[tabs tab1=”Descriere” tab2=”Imagini” tab3=”Video”]

Cei de la Ford spun că este o maşină ce se conduce uşor şi la o viteză mare. Faţă de modelul Prius, C-Max are aceeaşi economie de combustibil şi acelaşi interior, dar are mai multă putere. Această maşină este ce-a mai ieftină maşina de pe piaţă, cea mai practicabila, confortabilă şi low cost.

ford-c-max-hybrid-instilbarbatesc

[/tabs]

Lexus CT 200h

[tabs tab1=”Descriere” tab2=”Imagini” tab3=”Video”]

” Join the quiet revolution ” o campanie realizată de cântăreaţă Kylie Minogue.
Acest Lexus CT 200h ne aduce o excelentă economie de combustibil într-o hibridă stilizata, una care se conduce uşor şi este şi confortabilă. Dezavantaj ar fi că ducem lipsă de putere şi tehnologie.

Lexus_CT_200h_Geneva-instilbarbatesc

[/tabs]

Toyota Prius V

[tabs tab1=”Descriere” tab2=”Imagini” tab3=”Video”]

Lista nu ar fi completă fără cei de la Toyota cu modelul lor Prius V, o maşină cu o economie de combustibil excelentă şi cu o cabină mare şi aerisita special creată pentru familii în timp ce noile hibride aduc un aer mai impunător datorită tehnologiei moderne.

toyota-prius-v-live-instilbarbatesc.ro

[/tabs]

 

Written By
More from Sebastian.G

Marea Mahmureala III – Trailer oficial subtitrat

De aceasta data nu mai exista nunta. Nici o petrecere a burlacilor....
Read More