5 sfaturi pentru un sex mai bun

Ştim că nu te poţi abţine să nu faci sex în poziţia Doggy-Style şi mai ştim că este cea mai apreciată poziţie sexuală de pe glob. Probabil pentru că îţi place să-ţi priveşti partenera din spate în timp ce o penetrezi, dar când ai adăugat îmbunătăţiri ultima oară la această poziţie ştiind că sunt şanse mari să te opreşti la doar ce şti. Aşa că m-am decis să îţi pun la dispoziţie 5 sfaturi pentru aţi îmbunătăţi actul sexual cu ea.

Primul sfat este unul cât de clar pentru cunoscători şi nou pentru a matori, iar acela este să înţelegeţi sex-ul sub influenţa băuturilor alcoolice nu este unul bun ci este unul ce-ţi poate afecta erecţia ducând la nesatisfacerea partenerei.

Cel de-al doilea sfat, “încerca ceva nou”. Acelaşi mod vechi de a face sex devine şi mai vechi şi în acelaşi timp plictisitor. Sfatul nostru este acela de a încerca să o faceţi în noi locuri, în alte ore ale zilei, în noi poziţii, practic vă spunem că tot ce veţi încerca nou va crea noi senzaţii pe care cu siguranţă le veţi aprecia amândoi.

Sfatul trei este unul ce vrea să te facă să crezi în acel moment “rapid”.De ce spunem asta pentru că aproape 80% dintre noi au un stil stresant de viaţă, iar acele momente în care tu alergi prin casă şi te gândeşti că trebuie să mergi la servici, trebuie să-ţi faci un duş, sau trebuie să te bărbiereşti şi spui că nu ai timp pentru pentru astfel de moment. Crede că întotdeauna ai timp pentru acest moment unic ce-ţi poate aduce zâmbetul pe buze chiar şi în cele mai stresante zile din viaţa ta. Acest sex “rapid” poate deveni chiar fierbinte.

Sfatul patru, nu fi un “căţel”, joacă tare ca să primeşti. De ce spunem asta pentru că cu toţii “cerşim” sex. Bărbaţi sunt prea dispuşi să renunţe la multe lucruri doar pentru a face sex, de fiecare dată când femeia vrea. Nu deveni un căţeluş doritor de sex. Joacă tare ca să primeşti, pretinde că nu eşti interesat, deoarece de secole femeile au reuşit să-i facă pe bărbaţi să le mănânce din palme, fă-o să-şi dorească sex.

Ultimul nostru sfat cu numărul cinci este acela “să nu renunţi. După terminarea actului nu înseamnă că şi să terminat, majoritatea dintre noi ne rostogolim unul lângă celălalt şi adormim după sex, dar ce trebuie să şti că femeile au multiple orgasme şi chiar vor să o mai facă încă o dată. Chiar dacă penisul tău nu mai poate face fată încă o dată, reţine că încă mai ai limba şi degetele care te pot ajuta pentru a o vedea şi pe ea satisfăcută.

Written By
More from Sebastian.G

Consuma orice aliment fara sa-ti afecteze regimul alimentar sau sanatatea

Dr. - ul Şerban Damian, nutriţionist de meserie spune că într-o alimentaţie...
Read More