8 Mistere Neelucidate

Scotocind misterele neelucidate ale lumii am decis să vă pun la dispoziţie 8 dintre aceste mistere care mi-au captat atenţia şi sper că şi vouă.

1. Dispariţia Amelia Earhart

Amelia Earhart era un pioner în aviaţie, dar şi prima femeia care a zburat peste Atlantic singură. În 1930 această a dispărut în încercarea dea a face ocolul pământului creând astfel speculaţii pentru 70 de ani încontinuu. Cei de la TIGHAR (The Internaţional Group for Historic Aircraft Recovery) susţin că au găsit fragmente de oase şi că ua suficiente dovezi să demonstreze că aceasta a aterizat pe o insulă din Sudul Pacificului, Nikumaroro. Aceştia îşi vor relua căutările în 2015 pe insulă pentru a găsi avionul.

amelia photo
2. D.B. Cooper

D.B. Cooper a deturnat un avion în anul 1971 şi era foarte bun la asta pentru că nici până acum nu a fost găsit. A cerut 200.000$ ca răscumpărare în timpul zborului, după care să paraşutat într-un loc nici până acuma elucidat. Nimeni nu a reuşit să-l identifice până acum şi desigur D.B. Cooper era doar o poreclă.

D.B. Cooper

3. Semnalul Wow!

În anul 1977, Jerry R. Ehman în timp ce lucra la un proiect cu ajutorul telescopului din Ohio, Big Ear, a auzit un semnal audio venit de undeva de lângă Constelaţia Săgetătorului ce nici până astăzi nu a fost elucidat . Acesta pare a fi doar un zgomot al spaţiului.

Wow_semnalul

4. Zodiacul Ucigător

Patru bărbaţi şi trei femei au fost victime ale unor crime brutale în Nordul Californiei în anul 1960. Cazul nici până astăzi nu a fost închis datorită biletelor găsite la faţa locului conţinând semne şi litere înfricoşătoare. După acest caz a fost folosite mai multe scene ale unor filme celebre.

AP A CA USA ZODIAC KILLER

5. Cine a pus-o pe Bella in Wych Elm?

În anul 1943, patru băieţi au descoperit în interiorul unui ulm  un craniu uman. Acesta a fost descoperit în oraşul Wychbuty Hill din Marea Britanie.

Bella_graffiti

6. Manuscrisul lui Voynich

Existenţa acestuia încă din anii 1400, Manuscrisul lui Voynich a rămas unul din faimoasele exemple ale criptografiei ne descifrate chiar şi astăzi. Au existat numeroase speculaţii, unele sunând că acesta a fost scris fără sens.

Beinecke_DL_2002046-178

7. Misterul Insulei Oak

Există chiar şi un serial realizat de către cei de la History Channel. Insula Oak este situată în sudul ţărmului Noii Scoţie şi se spune cum că ar conţine o comoară de o imensă valoare ce se afla în adâncul ei. Toate eforturile acestora de a săpa sunt în zadar, datorită capcanelor pe care aceasta le ascunde.

ff157c9da2e30dc9a7a41f074c569d21fb89af23

8. Zeppelin L-8 Blimp

Mă întreb oare cum un întreg echipaj al unui zeppelin a dispărut în aer. L-8 Blimp din Cel deal doilea Război Mondial era în aer pentru a căuta submarine inamice, când deodată acesta se prăbuşeşte în golf fără echipaj la bord.

300px-L-8_blimp

Written By
More from Sebastian.G

Mahmureala data uitarii

Astăzi am descoperit că există o pastilă anti mahmureala care garantează că...
Read More