Bicicletele Finnpower reprezinta luxul in moda si rezistenta

Fibra de carbon este atât de populară încât o găsim în toate lucrurile de calitate de la playere audio portabile la candelabre chiar şi sticle de vin, devenind un material cel mai bun într-o alegere reuşită datorită modului său unic şi estetic.

Cei din industria bicicletelor au fost unii dintre primi care au adoptat acest material datorită proprietăţilor sale unice de a fi uşor şi super rezistent, unde majoritatea companiilor producătoare de biciclete l-au adoptat pentru bicicletele lor premiem.
Cei de la Finnpower un cadru unic şi patentat ce are o rezistenţă incredibilă, amortizor al vibraţiilor şi o greutate de numai 2 kg.
Aşa că m-am gândit să vă vorbesc astăzi despre bicicletele celor de la Finnpower.

Toată bicicletele de teren create de cei de la Finnpower sunt echipate cu suspensii ultra performante ce cresc stabilitatea bicicletei, controlul, siguranţă şi confortul.
Bicicletele sunt echipate cu componente de înaltă performanţa din gama Shimano atât pentru tipul de teren cât şi pentru sistemul de frânare dându-ţi posibilitatea de a alege între schimbătoare electrice automate cât şi manuale.
Sunt disponibile în trei culori (alb, roşu şi verde deschis) fiind îmbrăcate intro pătura de lac.
Preţul bicicletelor Finnpower încep de la $8,000 şi urcă până la $15,000 în funcţie de upgrade-uri.

Tags from the story
,
Written By
More from Sebastian.G

Citat de Byron Darnton (A Urâ)

RO: Un barbat care uraste cainii si copii nu inseamna ca poate...
Read More