Blackphone- un smartphone mai sigur decat o banca din Elvetia

[social_button button=”facebook” furl=”http://www.instilbarbatesc.ro/blackphone-un-smartphone-ma-sigur-decat-o-banca-din-elvetia/” fsend=”on” flayout=”button_count” fwidth=”200″ faction=”recommend” fcolorsheme=”light”]Oare există un smartphone ce poate fi impenetrabil de către cei din spionaj şi mai ales cei de la NSA?

De când cu toate episoadele făcute de cei de la NSA în toată lumea, sau pus întrebări serioase legată de viaţa noastră privată.
Până acum, oamenii de afaceri folosesc iPhone ca alegere în materie de smartphone şi nu este chiar privat chiar dacă întâlnim pe el acea aplicaţie de citit amprente ce este folosită sau nu.
Aşa că o opţiune sia făcut apariţia printre telefoanele mobile ce îţi oferă acest avantaj de privat, cel puţin aşa vor companiile care au creat acest smartphone.
Acest Blackphone este introdus pe piaţa de către cei de la Silent Circle şi Geeksphone şi propus ca fiind cel mai sigur smartphone care există.

De Blackphone am mai auzit ceva prin ianuarie, dar majoritatea detaliilor nu au fost făcute publice decât acum.
Cele două companii lau prezentat în cadrul Mobile World Congress, iar dacă zvonurile sunt adevărate acesta ar putea devenii alegerea sigură a oamenilor de afaceri.
Telefonul are propriul sistem de operare numit ” PrivatOS ” ce are la baza Androidul, fiind astfel modificat să menţină în siguranţă datele.
Acesta mai vine cu propriile aplicaţii Silent Circle ce criptează apelurile, mesajele şi adresele de email.

Blackphone este considerat un smartphone premium şi acesta include un ecran HD de 4,7 inch, procesor quad-core de 2 Ghz, o cameră de 8 megapixel şi 16G de stocare.
Preţul atribuit acestui “smartphone seif” este de $629.

Written By
More from Sebastian.G

Louis Vuitton creaza geamantane special pentru uimitorul BMW I8

După ce a devenit prima maşină de producţie cu faruri laser, cei...
Read More