Camasile Dragos Prioteasa |Stil inovativ si eleganta

 A fost lansat magazinul online www.dragosprioteasa.ro !

In spatele brandului Dragos Prioteasa se afla o echipa de designeri tineri si in acelasi timp cu experienta in a satisfice cerintele celor ce isi doresc camasi premium barbatesti. Stilul inovativ si masculin impus de Dragos Prioteasa se adreseaza barbatului cu multa prospetime, caruia ii place sa se prezinte intotdeauna ingrijit si sa iasa in evidenta.

“ Ideea de a porni un magazin online si un brand propriu a venit din partea  solicitarilor a mai multor clienti, care pe tot acest parcurs doreau sa aibe acces virtual la toate creatiile “ a declarat Dragos Prioteasa.

Intreaga colectie de camasi de barbati, a fost creata din dorinta de a oferi  acestora  prin modelele unice, calitate, confort, estetica si o foarte buna purtabilitate in toate ocaziile pe care acestia si le doresc : de la asocierea unei camasi cu blugi la serviciu, pana la ocazii deosebite precum dineuri unde eleganta reprezinta un “ MUST HAVE”.

preoteasaCroiala camasilor este slim fit si reprezinta rezultatul unei analize foarte bine dezbatute dintr-un termen lung. Tesaturile folosite sunt italienesti avand in componenta fibra 100% bumbac iar toate produsele sunt manufacturate in Romania in detalii calitiative precum: pana la 8 impunsaturi/ cm, nasturi cusuti manual pentru rezistenta superioara, etichetele nu deranjeaza in contactul cu pielea fiind concepute dintr-un material placut atingerii.

 

Pe magazinul online www.dragosprioteasa.ro veti gasi modele din toate tinutele : camasi casual de barbati, camasi business, camasi de ceremonie si  camasi vintage.

Tags from the story
,
Written By
More from Sebastian.G

Fotografii cu Mercedes-AMG GT S cu noi seturi de genti HRE RS 103.

Wheels Boutique schimba înfăţişarea maşinii prin noile seturi de genţi HRE RS103...
Read More