Cela mai tari piscine din Las Vegas

Garden of the Gods – Caesars Palace

Dacă bugetul îţi permite să mergi în Las Vegas atunci trebui să şti că Vegas se rezuma la jocuri de noroc, cluburi şi piscine superbe.

Şi cum noi vrem să alegi piscina corectă pentru tine fie că începi s-au reîncepi o nouă mahmureală sau doar vrei să cunoşti domnişoare/doamne superbe îţi propunem următoarele piscine dornice să te primească pentru aţi oferi senzaţia de lux şi distracţia de care ai nevoie.

Grădina Zeilor – incinta Caesars Palace.

Caesars Palace dispune în total de 7 piscine, iar dacă eşti tânăr, bătrân, singur, sau însurat nu vei da greş când alegi aceste piscine. De ce spun aşa pentru că una din ele include mese de blackjack, una este doar pentru cei ce deţin Cardul Diamant, alta pentru cei cu vârsta de peste 21 de ani în special apreciată de către doamne sau domnişoare ce oferă un ” Sil European”.
Dar dacă mergi să te relaxezi împreună cu familia restul de patru îţi oferă destul spaţiu pentru acest lucru în care poţi admira fântânile superbe şi arhitecturile romane purtându-te în acea era romană.

Marquee Day Club – Cosmopolitan

Aceasta piscină se găseşte la etajul 8 deasupra Las Vegas Strip, unde Clubul Marque Day este un prim exemplu al noului trend al cluburilor din Vegas. Clienţi săi pot rezerva cabine, paturi, Şampanii de 1000$ toate acestea în timp ce se relaxează la piscină.

Rehab – Cea Mai râvnita piscina de către tineret

Cu toţii am dorii măcar o zi de acces la această piscină şi de ce spun asta pentru că femeile au acces gratuit, iar bărbaţii în funcţie de zi trebuie să plătească cel puţin 150$ pentru a avea acces. De ce aşa de mult? Sex… sau şansa cea mai mică de a se culca cu cineva, o posibilitate minusculă de care bărbatul se agaţă pentru a intra la această piscină şi de a se culca cu una dintre râvnitele femei ce le găseşti zi de zi acolo. Deci dacă eşti singur şi eşti pregătit să încerci cu siguranţă trebuie să încerci aceasta piscină în Vegas pe care cu siguranţă nu o şo uiţi niciodată.

Wet Republic – MGM Grand

Face parte din complexul de piscine al celor de la MGM care este de altfel cea mai mare piscina din Vegas. Aici găseşti oricând un DJ să te pună în mişcare şi de altfel locul în care să-ţi faci petrecerea de burlăcie unde vei găsi cu siguranţă fete dornice aţi fii soţie măcar pentru o zi.

Go Pool – Flammingo

Este o piscină pentru cei cu un buget redus/medium ce îţi oferă bere ieftină, acces interzis copiilor, seturi cu DJ Live şi multe alte oferte create pentru aţi oferii cele mai bune condiţii.

Written By
More from Sebastian.G

Ocolul Pamantului in 80 de Povesti

Având un concept didactic si totodata ludic si continând numeroase imagini spectaculoase,...
Read More