Cum sa te desparti de cineva

A te desparti nu este un lucru usor de facut orice ai face, dar trebuie sa capeti respect din partea unei femei cand o faci.
Uitati care este treaba, barbatii care se despart prin mesaje, sau la telefon, sau lasand un mesaj vocal,sunt slabi, un email de despartire,mesaj pe facebook sau oriunde in alta parete, sunt slabi.
Ea este femeia cu care ai fost, ea vrea incheiere prietenoasa, femeile vor intotdeauna sa incheie o relatie intr-un mod amiabil cand vine vorba de o despartire, ele vor sa stie de ce relatia se incheie si nu suporta cand barbati aleg varianta simpla.
Daca vrei sa o faci, pui mana pe telefon si îi spui ” hei, hai sa iesim in oras, trebuie sa vorbim”. Daca o faci intr-un loc public, nu o sa ai cutite aruncate inspre tine, nu politie, dar daca o faci in casa ta, va iesi urat sau probabil te va implora sa o ierti.
Du-o intr-un loc public, asezativa amandoi fata in fata, si explicai de ce relatia nu mai merge, spunei de ce nu mai merge, spunei motivele de ce nu mai vrei sa fi cu ea si fi  barbat.
In felul acesta te va respecta, probabil te va ura pentru moment, dar te va respecta pe termenu lung.

Written By
More from Sebastian.G

Patru perechi de incaltaminte necesare

Patru perechi de incaltaminte ce adauga personalitate oricarei tinute clasice sau elegante....
Read More