De ce “barbatii buni” merita sa termine ultimii?

Ce înseamnă un ” bărbat bun “, haideţi să creăm un mic portret al acestuia. “Amicul” este prietenul cel m-ai bun al unei fete. El se afla mereu alături de ea când are probleme, câteodată îşi oferă singur serviciile chiar şi atunci când nu sunt dorite. Şi totuşi urăşte să fie “amic”. Tipul acesta de bărbat îşi doreşte să se angajeze într-o relaţie cu cel mai bun prieten al său, dar în alte cazuri tipul acesta de bărbat intra în conversaţie cu fetele, în speranţa că va ajunge în patul lor. Atunci cât de “bun” este acest bărbat?
Majoritate de pe internet (şi aici vorbesc de site-urile matrimoniale) vorbesc despre cât de ” bărbat bun ” eşti, iar în general este clar că nu prea eşti.
Dar într-un final ” bărbatul bun ” nu va ajunge să se culce cu cineva, datorită acestui principiu de “bărbat bun”. Un studiu făcut arată că femeile nu se simt atrase de acest tip de “bărbat bun” pentru că sunt prea “drăguţi”. Astfel concluzionam că aceştia sunt bărbaţi care cred cu sinceritate că femeile nu se vor întâlni cu dobitoci.

Deci, ce vor femeile cu adevărat? Deoarece sunt aproximativ 3.5 bilioane de femei pe planetă şi probabil eu întâlnesc doar o fracţie din ele, este greu să răspund la această întrebare. Oamenii în general tind să fie atraşi de claritate, scop şi valoare socială ridicată.
Vrei să fi “bun”, poate ai vrea să te gândeşti să fi independent şi peste toate. Şi ai grijă ca femeile pot mirosi imediat disperarea.
Primul lucru pe care ar trebui să-l înveţi este acela că dacă nu eşti satisfăcut de versiunea ta actuală trebuie să începi să proiectezi încredere, în timp ce te speteşti să o faci cu adevărat. Cerşind atenţie din partea lor, în special făcându-le să se simtă prost când nu o fac, este cea mai proastă strategie pe care o poţi încerca. Şi atunci, cum spune şi titlul articolului de ce “bărbaţii buni” chiar merită să termine ultimii.

Written By
More from Sebastian.G

Party Zone cu Dj Serginio powered by instilbarbatesc

Şi că tot este weekend am zis să scotocim puţin site-ul Soundcloud...
Read More