Despartirea boala grea

Despartirea pentru multi dintre noi este ca o boala grea ce ne apasa pe suflet si care ne macina timp de aproximativ 6 luni. Zi de zi iti amintesti de persoana pe care ai iubit-o, de lucrurile bune si neplacute prin care ati trecut amandoi.

M-am gandit astazi sa vorbim despre mica stiinta pe care prietena ta o aplica pentru a se desparti de tine.
1.Primul semn important de care sa te feresti. In cazul in care esti ingrijorat ca se va desparti de tine, este, cat de protectiva a devenit asupra telefonului sau.
Cand esti intr-o relatie frumoasa, este chiar dragut sa va trimite-ti mesaje de dragoste, sau poate sa va raspundeti la telefon reciproc cand unul nu se afla in apropiere.
Dar cand prietena ta devine protectiva asupra telefonului sau,il ascunde de tine, il inchide cand tu apari prin preajma, sau ascunde ecranul cand scrie un mesaj, atunci ar trebui sa te ingrijorezi pentru ca, cu siguranta exista acolo mesaje pe care ea nu ar vrea sa le vezi.
2.Al doilea semn important este iesirea ei cu fetele in oras prea des. Singura conceptie gresita in ” iesirea intre fete” sunt chiar fetele in sine. Acestea vor vorbi despre baieti, vor flirta cu baieti, chiar le vor atrage atentia aspra lor.
3. Cel de-al treilea semn simplu de observat. Daca aceasta devine iritata de micile greseli facute de tine. Cand esti pentru prima data intr-o relatie tindem sa nu dam atentie micilor suparari, micile discrepante care pot cauza argumente. In timp ce relatia noastra inaiteaza acestea ne vor urma, dar daca relatia este sanatoasa si buna puteti sa discutati despre acestea si sa cadeti de comun acord unul cu celalalt.
Dar daca observi ca prietena ta devine scurta si pornita in timp ce vorbeste cu tine, sau micile detalii iau amploare pe o scara mai larga in ultimele zile, acesta poate fi un semn bun ca relatia ta se indreapta spre “iesire”.
4. Ultimul semn de care ar trebui sa te feresti este acela ca daca la inceputul relatiei prietena ta nu vorbeste cu fostii sau nu are nici un fel de prietenie cu acestia si se dedica numai tie sau de nicaieri fostul apare si intrebi despre el, iar ea iti raspunde ca ii este prieten (unde era acesta acum 6 luni sau inaite de a se desparti?!). Daca nu a vb cu el in timpul relatiei, iar ea a inceput brusc sa vorbeasca cu acesta, atunci este un motiv mare, ca vrea sa mearga mai departe.
Iar pentru a merge mai departe o fata priveste inapoi la ce a avut anterior.
Asa ca daca observi vre-unul din aceste semne sau in cel mai rau scenariu le vezi pe toate,  inseamna ca aceasta se pregateste sa se desparta de tine. Asa ca fi cu un pas inante si incearca sa previ aceste semne pentru a-ti repara relatia.

Written By
More from Sebastian.G

Cand doar ea iti face clatite

[alert type=red ]INTERZIS MINORILOR[/alert] Propun ca doar ea sa faca clatite pentru...
Read More