Exista o aplicatie pentru barbatii ce se lupta cu ejacularea prematura

Nu credem ca exista un motiv mai rau decat sa te intalnesti cu o tipa super fierbinte la tine acasa. Cand lucrurile devin mai interesante si sunteti in timpul preludiului – UPS ! – penisul tau decide ca este timpul sa ejaculeze, stricandu-ti cheful si lasandu-va pe amandoi rusinati.
Pentru cei care au/au avut aceasta mica problema sar putea sa aveti noroc, deoarece exista o noua aplicatie pentru barbatii ce se lupta cu ejacularile premature.
Aplicatia se numeste ” PEA ” si a fost conceputa pentru a ajuta barbatii sa reziste mai mult, iar creatorul acestei aplicatii se numeste Brennen Belich si este unul dintre barbatii care au aceasta problema.
Decat sa folosesti vechile metode ce te incurajau sa te gandesti la diferite lucruri in timpul preludiului precum la fripturi, scaune, birouri sau orice alt ceva pentru ati usura senzatia firbinte pe care mintea ta o produce in timpul sexului. Se pare ca aplicatia “PEA” ajuta barbatii sa-si construiasca rezistenta prin ghiduri virtuale, exercitii Kegel, control in excitare si training in masturbare, lucruri care dupa parerea nostra te pot ajuta. O afirmatie interesanta facuta de Brennen pentru cei de la “Product Hunt” este urmatoarea:

Dacă vrei să fi în stare să alergi pentru 30 de minute, nu te vei antrena prin a sprinta timp de 2 minute, vei obosii şi vei renunţa.

Pentru multi probabil acest sfat va părea pre simplu, nu?
Singura noastra problema este ca aplicatia este disponibila decat pentru iPhone, dar din cercetarile noastre aceasta in curand va fi disponibila si online. Asa ca nu mai fi stresat de aceasta problema si incepe sa rezisti mai mult in pat!

Written By
More from Sebastian.G

Lansare oficiala pentru super masina de 1,3 milioane de dolari, McLaren P1

Cât de tare o fi să simţi că pământul îţi fuge de...
Read More