Pamatuf de Barbierit: Alegerea corecta

imagine google

Orice bărbat ar trebuie să ştie că un bărbierit corect începe cu o spumă de ras corectă, iar o spumă de ras trebuie aplicată cu un pămătuf de bărbierit ales corect.

perie barbierit instilbarbatesc
Imagine google

Un pămătuf de bărbierit este de două feluri din păr de animal său sintetic, iar în categoria de păr de animal găsim cal, bursuc şi viezure. Pensulele sunt incredibil de ajutătoare când vine vorba de bărbierit, acestea lucrând perfect în combinaţie cu o spumă de bărbierit, delicat ridicând părul facial pentru un bărbierit mai uşor, dar şi la deschiderea porilor ajutată de apă călduţă. De asemenea pămătuful mai ajută şi la îndepărtarea pilei moarte de pe faţă.

 

 

 

Cum să facem alegerea corectă?!

Haideţi să examinăm ce diferenţe există între pămătufurile de bărbierit din păr de cal, bursuc şi vidră.

Pămătuf din păr de bursuc cu vârful argintiu.

Imagine cu titlu de prezentare
Imagine Google

Considerat argumentativ cel mai bun pămătuf de bărbierit din toate timpurile. Acesta este realizat numai din părul din jurul gâtului, fiind foarte moale prin urmare făcându-l cel mai bun pămătuf de bărbierit. Aceşti tip de pămătuf este considerat şi cel mai scump faţă de cel din păr pur de bursuc.

Pămătuf din păr de vidră.

Face parte din opţiunea fiecărui bărbat, iar acest pămătuf nu oferă aceeaşi reţinere de apă precum o face cel din păr de bursuc şi sunt foarte stufoase.

Pămătuf din păr de cal.

Considerat clasa de mijloc dintre pămătuful din păr de bursuc şi cel din păr de vidră. Este mai moale decât cel de vidră, dar mai stufos decât cel de bursuc. Pămătuful din păr de cal este disponibil într-o variantă diversificată de culori precum şi mai ieftin în gama pămătufurilor din păr de animale.

Written By
More from Sebastian.G

Citat de Oliver Wendell Holmes, Jr.

RO:  "Nu poti certa un barbat pentru ca linge un pahar de...
Read More