Reguli in culorile din garderoba ta

closet.mominizer.com

Regulile pe care ti le voi spune nu ar trebui ignorate de nici un barbat. Aceste reguli sunt de baza si de mare ajutor celor care nu stiu sa combine culorile din garderoba sa.

Camasile albe merg  cu orice
O camasa alba din garderoba ta se potriveste cu absolut orice. A avea o camasa clasica alba, se potriveste de minune ca un timbru pe un plic alb. Valoarea acesteia si-o merita in aur si nu va se va demoda niciodata, iar imaginea care ti-o creaza este de invidiat.

Camasa Regala

Disponibile oricand pentru tine
Griul complementeaza culorile vii
Griul putem spune ca este o culoare desteapta si sofiticata care estompeaza bine culorile vii si se combine perfect cu aproape toate culorile stralucitoare.

CĂMAŞĂ ÎN DUNGI MARON-KAKI

Disponibila si pe site
Fara pantaloni colorati
Credem ca poti purta pantaloni colorati, doar daca detii un iaht, iti recomandam sa rezisti ispiteti de a purta pantaloni colorati.Pantalonii sunt acea arie din garderoba ta unde tu trebuie sa rezisti infuziei de culori.

CĂMAŞĂ NEAGRĂ CU DETALIU MARON ÎNCHIS ŞI MARON DESCHIS

La el cred ca le poti potrivii, incearca...
 Culori diferite, dar cu nuante asemanatoare
Daca iti doresti rezultate mai bune,toate culorile din orice imbracaminte ar trebuisa se potriveasca in termenii lor de nuante.Regula aceasta poate salva multe tinute.

CĂMAŞĂ ÎN CAROURI VIOLET

O alegere placuta
Foloseste culori complementare
Culorile direct opuse una cu cealalta sunt considerate culori complementare precum : rosu si verde, galben si mov, albastru si portocaliu.Imbinarea culorilor complementare la un loc duce la un rezultat pozitiv astfel deschizand oprotunitati in garderoba ta.

 

Written By
More from Sebastian.G

Camera de pe casca unui alpinist surprinde caderea acestuia de la 33 de metri

Un alpinist in varsta de 47 de ani pe nume Mark Roberts,...
Read More