Top 10 cei mai bogati luptatori de MMA

Astăzi m-am gândit să fac un top al celor mai bogaţi luptători de MMA (pentru necunoscători Mixed Marţial Art). Acest sport îşi trage originile încă din antichitate de la Jocurile Olimpice, când luptători începeau lupta într-un stil de arte marţiale numit pankration.
Mai multe detalii despre acest minunat sport căutaţi pe internet, veţi găsi o gamă variată de articole interesante, moduri prin care îl puteţi practica şi multe altele.
Dar să nu o mai lungim şi să facem topul celor mai bogaţi luptători din MMA.

1. B.J Penn – Are o avere de 20 de milioane de dolari.
Este probabil cel mai bun luptător de MMA la categoria uşoară. Câştigând numeroase lupte atât la categoria uşoară cât şi la mijlocie. Penn a câştigat aproximativ 2.65 milioane de dolari în cadrul luptelor de la UFC. Acesta mai are o familie bogată care este gata mereu să-l susţină, unele rapoarte spunând că aceştia deţin un sfert din pământul Hawaiian. Are o sală de forţă şi a scris numeroase bestseller, fiind unul din bogăţii care nu au nevoie de bodyguarzi.

2. Tito Ortiz – Are o avere de 15 milioane de dolari.
A fost campion trei ani la rând la categoria uşoară. Deţine propria sa marcă de haine numită Punishment Athletics MMA, propria sa sala de sport numită Punishment Training Center. Tito Ortiz sau” Bad Boy “din Huntington este căsătorit cu Jenna Jamson, cea mai bogată actriţă porno.

3. Randy Couture – Are o avere de 14 milioane de dolari.
A fost primul luptător care a participat în acelaşi timp la două campionate în două divizii când a susţinut corona pentru categoriile grea şi uşor grea. Acum este star de film, apărând în seria filmul” The Expendables “.

4. Chuck Liddell Are o avere de 13 milioane de dolari.
A fost unul din campionii dominanţi din UFC, câştigând campionatul la categoria uşor grea. A ajutat la aducerea MMA-ului în prim plan, participând la diferite emisiuni TV, precum Entourage.

5. Brock Lesnar- Are o avere de 12.5 milioane de dolari.
Fostul star WWE este de asemenea fostul star la categoria grea din campionatul UFC. A câştigat din lupte 2.8 milioane de dolari în cadrul campionatului UFC.

6. Anderson Silva – Are o avere de 10 milioane.
Este probabil cel mai bun luptător din MMA din toate timpurile.

7. Fedor Emelianenko – Are o avere de 10 milioane.
Este unul din cei mai buni luptători la categoria grea din MMA. A câştigat turneele din Pride şi Combat Sambo, iar acum este politician în ţara sa natală Russia unde face parte din membrii Consiliului de Psihologia Fitness şi Sport.

8. Wanderlei Silva – Are o avere de 8 milioane de dolari.
Poreclit şi The Axe Murder a participat în competiţiile din Pride FC şi UFC. Deţine recordul pentru cele mai multe victorii la Pride, knockouturi şi apărarea titlului. A deţinut titlul Pride la categoria mijlocie şi coroana la categoria grea de la IVC. Iar în Japonia este foarte apreciat şi popular.

9. Quinton Jackson – Are o avere de 8 milioane de dolari.
Obişnuia să fie campion la categoria grea în UFC. Acesta la avut ca rival pe Wanderlei Silva, iar acum este o stea în filme apărând în filmul” The A-Team “.

10. Georges St. Pierre – Are o avere de 7 milioane de dolari.
Este campionul mondial la categoria semimijlocie din UFC. A fost numit Atletul anului în Canada timp de 3 ani începând din 2008.

Written By
More from Sebastian.G

Seria 6 a celor de la BMW cu pachetul M-Sport lansata in SUA si Canada.

De când cei de la BMW au intrat în atenţia reflectoarelor, aceştia...
Read More